Všechny kategorie
EN

Novinky

Zhejiang Shaoxing Party a vládní delegace navštívily společnost za účelem vyšetřování

Čas: 2022-07-21 Hity: 11

1července 12, místopředseda městského výboru Shaoxing v provincii Zhejiang, Ling Fang, předseda městského výboru Shaoxing Demokratické ligy, Yao Lianghuo, ředitel výboru pro lidské zdroje a životní prostředí, a Yu Lenu, místopředseda a generální tajemník městského výboru Shaoxing Demokratické ligy na plný úvazek navštívil Sentaiyuan Návštěvu doprovázel Liu Shuyu, místopředseda Leshan CPPCC a předseda výboru městské strany Demokratické ligy, a Yu Bin, tajemník stranického výboru okresu Muchuan.

2Poté instruktor výzkumnému týmu představil kanál návštěv výrobní dílny společnosti, čínské vědecké muzeum konjac, restauraci s ochutnávkou konjacu a supermarket produktů konjac. Prostřednictvím návštěv na místě, představení podniků a ochutnávek produktů mají lídři komplexní přehled o odvětví konjacu od typů konjacu, procesu růstu konjacu, výroby a zpracování konjacu a prodeje výrobků z konjacu.

2-1

Výzkumný tým má hluboké znalosti o firemní kultuře a historii vývoje Sentiyuanu a dotazoval se na výrobu a provoz společnosti, inovaci vědeckého výzkumu, charakteristiky značky, budování večírků atd., a zaměřil se na návštěvu China Konjac Science Museum, Sentiyuan's. výhody produktů a firemní rozvoj. Síla byla vysoce uznávána vůdci.

2-2Nakonec výzkumný tým navštívil vědeckotechnický demonstrační park Konjac. Vědeckotechnický demonstrační park Konjac je základním projektem národního moderního zemědělského průmyslového parku „obilí a ropa + konjac“ v okrese Muchuan, o rozloze 603 mu s celkovou investicí 94.63 milionů juanů. Park integruje vystavení odrůd, vylepšené šlechtění odrůd a demonstraci technologií, integruje moderní zemědělské prvky, jako jsou velká data, internet věcí, chytré zemědělství, zelená prevence a kontrola, sledovatelnost zemědělských produktů, integrace vody a hnojiv a podporuje infrastrukturu zemědělské turistiky. Nová vysočina pro výrobu konjacu, výuku a výzkum v městském ekonomickém kruhu. V současné době je ukončena výstavba projektu Vědeckotechnického demonstračního parku Konjac.