Všechny kategorie
EN

Novinky

Stálý výbor lidového kongresu autonomního okresu Mabian Yi přišel do Sentaiyuanu

Čas: 2022-12-22 Hity: 11

50Představitelé stálého výboru lidového kongresu autonomního okresu Mabian Yi navštívili a dozvěděli se o rozvoji průmyslu „konjac“, doprovázeni tajemníkem strany a ředitelem stálého výboru lidového kongresu okresu Muchuan, Xu Daqi a dalšími. relevantní vedoucí.

51

52

53Vedoucí stálého výboru lidového kongresu autonomního okresu Mabian Yi přijeli do Sichuan Sentaiyuan Biotechnology Co., Ltd., aby navštívili automatizovanou výrobní linku na balení, čínské muzeum konjac vědy, moderní zemědělský supermarket atd. Společnost prostřednictvím výzkumu a vývoje high-tech produktů konjac , aktivní účast v národních vědeckých a technologických programech a národním programu pro zmírnění chudoby, takže výhody zdrojů produkce konjacu Mu Chuan poskytují plnou hru hlubokému zpracování konjacu, rozšiřují průmyslový řetězec konjacu, zvyšují ekonomickou hodnotu konjacu, řídí výrobu konjacu založit zemědělce ke zvýšení příjmů a bohatství.

54

55

Sentaiyuan využívá vysoce kvalitní klima, půdu a vodu, průmysl konjac jako hlavní průmysl a Jihozápadní univerzitu, Leshanskou akademii zemědělských věd a další instituce vysokoškolského vzdělávání v hloubkové spolupráci, vytvoření týmu technických služeb konjac prostřednictvím konjac šlechtění, výsadba, zpracování, prodej, výzkum a vývoj, cestovní ruch, celý průmyslový řetězec.

Produkty řady konjac „značka Sentaiyuan“ vyhrály „2020 nejlepších ikonických značek zemědělských produktů v Číně 100“ a řadu zahraničních certifikací ekologických produktů, produkty se vyvážejí do Japonska, Spojených států, Francie a dalších 46 zemí a regionů. Kraj vybudoval více než 20,000 10,000 MU základny pro výsadbu konjacu, získal národní certifikaci ochranné známky geografické ochrany, radiace řídila téměř 50 XNUMX lidí, aby dosáhla příjmu více než XNUMX milionů jüanů, úspěšně vytvořená jako „čínská čtvrť konjac“.