Všechny kategorie
EN

Novinky

Magický Konjac "Sentaiyuan č. 9"

Čas: 2022-08-04 Hity: 10

V prosinci 2021 objevili vědci ze Sichuan Sentai Prosperity Konjac Planting Co., Ltd. neznámý konjac v nadmořské výšce 1,300 metrů v Lijiashan, okres Muchuan, město Leshan. Neznámý alpský divoký konjac.

5

Kůže tohoto konjacu je tmavě hnědá, z profilu žlutá, o průměru 10 cm, bez krátkých stolonů a kořenové jizvy jsou prstencovité a vypouklé. Listy jednotlivé, občas se dvěma listy na hlíze; řapík hladký, 40-180 cm dlouhý, bazální průměr 1-8 cm, zelený, olivově zelený, hnědozelený nebo téměř černý, s velkým počtem podlouhlých, kosočtvercových nebo pruhovaných Velké světle zelené skvrny, některé s velkým počtem malých světle zelené tečky; listy vysoce dělené, průměr koruny 75-200 cm, s epifytickými cibulkami na hlavním rozvětvení a středem větve nejdále od řapíku

6Po 4 měsících pečlivého pěstování pracovníky R&D se zrodil nový typ konjacu pro vlastnosti mrazuvzdornosti a mrazuvzdornosti a vhodný pro vysokohorský růst v kombinaci s hybridizací vysoce kvalitního bílého konjacu. Odtud název „Sentaiyuan č. 9“.

7