Všechny kategorie
EN

Novinky

Delegace vedení okresu Xuyong, Luzhou vešla do Muchuanu a do Sentaiyuanu!

Čas: 2022-06-20 Hity: 19

Odpoledne 20. června 2022 navštívila stranická a vládní delegace okresu Xuyong, město Luzhou, provincie Sichuan, okres Muchuan za účelem inspekce a výměny a navštívila Sentiyuan v doprovodu Zhou Dawei, zástupce tajemníka výboru strany okresu Muchuan.

2Delegace navštívila dílnu laboratorních technologií, dílnu na zpracování potravin, muzeum konjac a moderní zemědělský supermarket konjac, pozorně si vyslechla úvod a dozvěděla se více o muchuanském konjacu na základě jeho dotování zdroji, díky čemuž si pohrála s jeho komparativními výhodami a rozvojem hrabství. -založený charakteristický zemědělský průmysl podle místních podmínek. Získejte zkušenosti a provádějte hloubkovou výměnu informací o výsadbě, zpracování, prodeji a podpoře politik Senshiyuan konjac a Muchuan konjac. Vedoucí delegace uvedli, že zemědělský průmysl v okrese Muchuan má jasné myšlenky, vědecké plánování a zjevné charakteristiky, zejména pokud jde o intenzivní výsadbu a zpracování, s kompletním průmyslovým řetězcem, silnou vědeckou a technologickou podporou, zjevnými výhodami značky a silná konkurence na trhu. Bylo prozkoumáno odvětví. udržitelný a zdravý rozvoj. Okres Xuyong musí spojit aktuální situaci, svědomitě shrnout a poučit se z Daozhenových dobrých zkušeností, nových nápadů a nových postupů, rozvíjet průmyslová odvětví podle místních podmínek a urychlit integrovaný rozvoj primárního, sekundárního a terciárního průmyslu.

1Delegace nakonec uvedla, že obě místa potřebují posílit výměny a spolupráci v oblasti pěstování, zpracování, zemědělské biotechnologie atd., aby se dosáhlo komplementárních výhod, a společně podporovat modernizaci zemědělství a rozvoj venkova na obou místech.