Všechny kategorie
EN

Novinky

Zástupce ředitele Městského zemědělského úřadu a ředitel Krajského zemědělského úřadu navštívili naši společnost

Čas: 2022-06-06 Hity: 8

Dne 6. června 2022 dopoledne se zástupce ředitele Městského zemědělského úřadu a ředitel Krajského zemědělského úřadu přijeli podívat na průběh novostavby naší společnosti "Malý dvůr vědy a techniky". a předložit nějaké konkrétní návrhy.

2Generální ředitel společnosti představil: "Malý vědeckotechnický institut je prvním konjacovým vědeckotechnickým institutem zřízeným v národním konjacovém průmyslu. Buduje platformu pro vládu, průmysl, akademickou sféru a výzkum, kultivuje praktické schopnosti absolventů zemědělství studentům, podporuje psaní referátů v terénu a slouží hloubce vědy a techniky a ekonomie. Integrovat, provádět technické školení, vytvářet vědeckou a technologickou demonstrační základnu pro nové odrůdy a nové technologie konjacu, mobilizovat vědecké a technologické zdroje of konjac, slouží „zemědělství, venkovským oblastem a zemědělcům“ k urychlení transformace vědeckých a technologických úspěchů, ke zlepšení úrovně výsadby místních farmářů taro a k podpoře rozvoje odvětví charakteristických pro konjac v okrese Muchuan, k podpoře místního hospodářského rozvoje a komplexnímu zlepšení úroveň malé vědy a techniky ústavy sloužící charakteristickému a prospěšnému zemědělství. V současné době je v malém vědeckotechnickém ústavu vybudována expertní kancelářská budova o celkové ploše cca 700 m, s odbornými kancelářemi, laboratořemi, vědeckotechnickou knihovnou, multimediální školicí místností a expertním obývacím pokojem atd. a ukázkovou základnou konjac. je postaven."

2-1

Vědeckotechnický demonstrační park Konjac je hlavním projektem našeho kraje na vybudování moderního zemědělského průmyslového parku obilí a ropy a konjacu na národní úrovni. Plánováním a návrhem je pověřena Southwest University a hlavní stavbou je Sichuan Sentiyuan Biotechnology Co., Ltd. a lidová vláda města Muxi. Založila Chengdu-Chongqing Shuangcheng Economic Circle Konjac R&D Center a Konjac Expert Workstation a vynaložila veškeré úsilí na vybudování tříodvětvového demonstračního měřítka integrace konjacové výsadby, vystavování odrůd, technologické demonstrace, vysoce kvalitního zpracování a rekreační turistiky.

2-3

2-4