Všechny kategorie
EN

Novinky

Delegace centrálního obvodu Cppcc města Leshan přišla do Mu a vešla do Sentaiyuanu

Čas: 2022-07-28 Hity: 20

1

Odpoledne 20. července 2022 Yang Lei, místopředseda obecního výboru Leshan Demokratické ligy, místopředseda politické poradní konference okresu Shizhong, a Chen Chongjun, starosta města Muxi, navštívili scénickou oblast Sentiyuan.

2

Instruktor scénického spotu představil: „S jedinečnými přírodními podmínkami okresu Muchuan a existující nadací konjacového průmyslu společnost Sentaiyuan přijímá „vedoucí podniky, velké pěstitele + chudé domácnosti“, „půjčování semen pro návrat plodin“ a „zadarmo pro chudobu -zasažené oblasti". Díky neustálému rozšiřování základny prostřednictvím společného hospodaření a předních farmářů se konjac rozvine v charakteristický pěstitelský průmysl s dobrými vyhlídkami na průmyslový rozvoj."

2-1

Produkty Konjac se změnily z přísad na základní potraviny a roční objem prodeje přesáhl 1,000 tun. V současné době má naše společnost dobrou prodejní síť ve Spojených státech, Kanadě, Indonésii a dalších zemích se zaměřením především na severoamerický a západoevropský potravinářský trh a vyrábí funkčnější produkty především pro redukci tuku a cukru.

2-2

Společnost se drží cesty rozvoje podniku prostřednictvím vědy a techniky a věnuje zvláštní pozornost aplikaci vědy a techniky. Zřídila speciální technologické výzkumné a vývojové centrum s 18 výzkumnými a vývojovými pracovníky pro provádění inspekce a zkušební výroby výrobků konjac a výzkumu a vývoje technologie výroby konjacu.

2-3Naše společnost dobře využije zlatého vývěsního štítu zeměpisného označení „Muchuan Konjac“, přičemž se bude spoléhat na scénické místo na úrovni AAA pro průmyslovou turistiku a Konjac Product Expo Hall, aby dále doporučovalo produkty konjac a kulturu zdravotní péče; pokračovat ve zlepšování konjac base-konjac primárního zpracování-konjac intenzivního zpracování- Stabilita a konkurenceschopnost online a offline prodejního průmyslového řetězce doma i v zahraničí se zaměří na nový vývojový vzor.

2-4