Všechny kategorie
EN

Novinky

Posílit prevenci a kontrolu epidemie a pevně uchopit výstavbu průmyslových projektů

Čas: 2022-04-08 Hity: 16

Dne 6. dubna se tajemník krajského stranického výboru vydal do Sentiyuan Biotechnology Co., Ltd., Konjac Science and Technology Demonstration Park, Zhuji-Muchuan Co-constructed Characteristic Industrial Park a Dibao Township Konjac Planting Base, aby prozkoumal vývoj konjacu. průmyslu a projektové výstavby. Zdůraznil, že všechny resorty na všech úrovních v kraji by měly trvat na zaměření na projektovou výstavbu na jedné straně a prevenci a kontrolu epidemie na straně druhé, aby byl zajištěn plynulý postup výstavby charakteristických průmyslových odvětví a klíčových projektů.

1 直播 banner 750X750

Na staveništi Konjac Research Center Southwest University of Sentaiyuan Biotechnology Co., Ltd., Konjac Science and Technology Demonstration Park a společné výstavby charakteristických průmyslových parků Zhuji-Muchuan se Yu Bin dozvěděl o výstavbě projektu. podrobně prostřednictvím inspekcí v terénu a nasloucháním zprávám. Vyjádřete prohlášení k výstavbě projektu.

2

Během období „14. pětiletého plánu“ náš kraj považuje konjac za jedno ze tří charakteristických odvětví a snaží se řídit rozvoj odvětví konjacu prostřednictvím dotací na financování politik, dotací na zemědělské stroje a dotací na zimní skleníky. Odhaduje se, že v tomto roce je oblast výsadby konjacu v kraji 10,000 30,000 mj, a do tří let se plánuje vybudovat oblast pro výsadbu konjacu o velikosti XNUMX XNUMX mj.

2-1Právě teď je období výsadby konjacu. V rozlehlé krajině můžete vidět žhavou scénu vesničanů sázejících konjac. Na předváděcí základně konjacu s vysokým výnosem a vysokou účinností ve vesnici Huayuan v okrese Dibao měl Yu Bin srdečný rozhovor s majitelem, aby se dozvěděl o přezimování semen konjacu a výsadbě konjacu. Uvádí se, že vysoce výnosnou a vysoce účinnou demonstrační základnu konjac v okrese Dibao vede Zhang Shenglin, předseda Konjac Association of the Chinese Horticultural Association, profesor Jihozápadní univerzity a ředitel Konjac Research Center, a investoval a zkonstruované Muchuan Biotechnology Co., Ltd. z Southwest University. Demonstrační základna se rozkládá na ploše 500 mu. 10 milionů juanů.

2-3