Všechny kategorie
EN

Novinky

Provinční ministerstvo ekonomických a informačních technologií přijelo do Muchuanu za účelem výzkumu

Čas: 2022-09-29 Hity: 15

2

Ráno 27. září navštívil Song Jiabin, ředitel divize zpracování zemědělských produktů odboru ekonomických a informačních technologií provincie Sichuan, a jeho doprovod Sichuan Sentaiyuan Biotechnology Co., Ltd., doprovázený Yang Jianyong, zástupcem vedoucího společnosti Muchuan. Okres.

2-1

V přijímací hale Sentaiyuan Industrial Tourist Scenic Spot představil Liu Lei, generální ředitel společnosti, vývoj charakteristického průmyslu okresu Muchuan, „One Konjac“ řediteli Songovi a jeho skupině. Později šli do dílny na výrobu konjacu a navštívili chodbu v dílně. Výzkumný tým celou cestu procházel a sledoval a měl velký zájem o průmyslový vývoj konjacu Muchuan, firemní kulturu Sentiyuanu a výrobní proces konjacu.

2-2

Sentaiyuan Biotechnology Co., Ltd. si klade za cíl vybudovat moderní zemědělský průmyslový park „kukuřice + konjac“ na národní úrovni, integrující pěstování semen konjacu, výsadbu konjacu, technologický výzkum a vývoj, výrobu a prodej, technologické vedení a integraci zemědělství a cestovního ruchu. . Jako technologický podnik opakovaně uvedl na trh pět sérií konjacu a více než 100 druhů produktů, které byly exportovány do 46 zemí a regionů, a úspěšně vytvořil „rodné město Konjac v Číně“.

2-3

Po návštěvě a vyšetřování ředitel Song chválil konstrukci, projektové řízení, kvalitu produktů, bezpečnost a ochranu životního prostředí společnosti Sentaiyuan Foods a předložil naděje a požadavky na budoucí rozvoj naší společnosti. Sichuan Sentaiyuan Biotechnology Co., Ltd. vždy dodržovala kvalitu produktů jako jádro výroby, přísně kontrolovanou kvalitu, dodržovala ducha řemesla a věnovala se leštění každého procesu. Při zajišťování kvality výrobků se soustředila na zlepšení efektivity výroby a poskytování hromadné výroby Plně zaručena. Taková přísná kontrola kvality a kompletní a profesionální výrobní linky byly jednomyslně potvrzeny vedoucími provinčního ministerstva hospodářství a informačních technologií.

2-4